Glassblåsing

korrosjon fjerning

Glassblåsing er en prosess der små partikler av glass eller annet abrasivt materiale blåses mot overflaten av et objekt ved hjelp av trykkluft. Denne metoden brukes ofte til rengjøring, polering eller fjerning av rust fra metalloverflater. Her er noen grunner til hvorfor glassblåsing er en effektiv metode for rustfjerning:

  1. Effektivitet: Glassblåsing er svært effektivt til å fjerne rust, selv fra små og vanskelig tilgjengelige områder på overflaten av metallkomponenter. De små partiklene av glass eller annet abrasivt materiale fjerner rusten grundig uten å skade det underliggende metallet.
  2. Allsidighet: Glassblåsing kan brukes på forskjellige typer metaller, inkludert stål, jern, aluminium og mer. Dette gjør det til en allsidig metode som kan brukes på ulike deler av biler, motorsykler, maskiner og andre metallkonstruksjoner.
  3. Miljøvennlig: Glassblåsing er en relativt miljøvennlig prosess sammenlignet med noen andre metoder for rustfjerning som bruker kjemikalier eller aggressive syrer. Den bruker vanligvis ikke giftige kjemikalier og genererer minimalt med avfall.
  4. Overflateforberedelse: Ettersom glassblåsing fjerner rust grundig og jevner ut overflaten, forbereder det overflaten for påføring av maling, belegg eller andre beskyttende materialer. Dette bidrar til å forlenge levetiden til metallkomponentene og gir et jevnt og holdbart resultat.

Samlet sett er glassblåsing en effektiv og allsidig metode for rust fjerning som bidrar til å gjenopprette metallkomponenter til sin opprinnelige tilstand og beskytte dem mot videre korrosjon såfremt delene behandles etterpå.

Kabinett spesifikasjoner

Innvendige mål
Bredde: 1370mm
Dybde: 1040mm
Høyde: 940mm

Kabinett greier deler som er ca. 140cm lange, og mulig litt lenger viss disse kan stå på skrå. MC ramme skal således normalt ikke være et problem, å få glassblåst.

Ta kontakt med oss i Undheim Overflate Teknikk for å høre om vi har en bra og effektiv måte for å hjelpe deg med ditt prosjekt